International Society of the Rorschach and Projective Methods (ISR)
Olemme ISR:in jäsenyhdistys.

Society for Personality Assessment (SPA)
SPA:in tavoite on edistää ammattillisen persoonallisuudenarvioinnin tiedettä ja käytäntöjä, kehittää testejä ja menetelmiä, ja kannustaa menetelmien ammattieettistä ja vastuullista käyttöä. Jäsenedut sisältävät mm. Journal of Personality Assessmentin, joka julkaisee persoonallisuudenarviointi-menetelmien kehittämiseen, arviointiin, parantamiseen ja käyttämiseen liittyviä korkealaatuisia artikkeleita.

Rorschach Archives and Collection
Tietoa Rorschach arkistosta ja museosta Bernissä.

Rorschach Workshops
Psychological Assessment Resources (PAR)
Rorschach Workshopsin ja PAR:in sivuilta voi tilata Rorschach CS:in kirjallisuutta (koodaukseen ja tulkintaan liittyviä käsikirjoja), Rorschach tauluja ja muuta materiaalia, sekä Rorschach CS:iin liittyviä tietokoneohjelmia (jotka laskevat rakenteellisen yhteenvedon muuttujien arvot koodauksen pohjalta ja auttavat tulkintaprosessissa: RIAP5, RIAP5:S, RIAP5 SE…). Tärkeätä on huomioida että John Exnerin ohjeitten mukaisesti FRA ei suosittele tietokoneohjelmien tulkintaosuuden väittämien käyttöä sellaisenaan, sillä löydösten integrointi johdonmukaiseen lausuntoon edellyttää poikkeuksetta psykologin ammattitaitoa.

CHESSSS
Ilmainen avoimen lähdekoodin koodausohjelma Rorschach Comprehensive Systemille

R-PAS
Tietoa Rorschach Performance Assessment Systemistä, sekä R-PAS:n ilmaiset resurssit (webinaarit, lomakkeet…) ja maksulliset tuotteet (käsikirjat, käyttötilit nettipohjaisen koodaus- ja tulkintaohjelman
käyttöön…).